Ravintola Saamen Kammi

Olemme perinteistä lappilaista ruokaa tarjoava ravintola Levin tunturikylässä. Sijaitsemme Hotelli K5:en pihapiirissä. Gámme eli suomeksi kammi on kota, joka on katettu turpeella. Kuten kammit yleensä, on ravintolammekin rakennettu osittain maan sisään. Tämä tekee paikasta ja tunnelmasta aivan erityisen.

Kammin keskellä on tulisija, jossa valmistamme loimulohta ja erilaisia pororuokia. Avotulen tuoksu ja lämpö antavat iltaan oman hehkunsa. Pakkasen paukkuessa pohjoisessa yössä voi nauttia Lapin herkuista ja vierailla välillä ulkona revontulia katsomaan. Jos haluat kokea jotakin hyvin perinteistä ja aitoa lappilaista, on ilta Saamen Kammin patojen äärellä oiva elämystuliainen Leviltä.

Huomioithan, että kattaukset ovat joka päivä kello 18 ja 21, kun vieraita on vähintään 15. Pöytävaraus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä kello 17.00 mennessä.

Menun hinta ilman joikua on 55 € aikuiset / 25 € lapset. Torstain ja perjantain kattaukset sisältävät joikuesityksen, jolloin kattauksen hinta on 59 € aikuiset / 25 € lapset. Muina päivinä joiku vain tilauksesta.

Meillä on myös perinteinen jouluna tarjoiltava joulumenu, joka sisältää Lapin perinnejouluherkkuja.