Menu

Kauden kalakeitto
Kirkas keitto siiasta ja kylmäsavutaimenesta
*
Lämminsavuporopaistia
riistakastikketta
*
Poronkäristystä
*
Pororibsit
*
Kammi-isännän pata
*
Loimutettua lohta
tilli-kermaviilikastiketta
*
Perunamuusia
*
Yrttiperunoita
*
Talvijuureksia
*
Metsäsienikastiketta
*
Lapin leipäjuusto ja hillat
*


Alkukeitto ja jälkiruoka tarjoillaan pöytiin, pääruoka valitaan tulen ympäriltä padoista.

Alku- ja pääruoat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
Jälkiruoka on vähälaktoosinen ja gluteeniton.

Kalakastike on valmistettu hyla-tuotteista. Jälkiruoka on vähälaktoosinen.
Jälkiruoan yhteydessä nautitaan torstaisin ja perjantaisin elävästä joikumusiikista sekä aidoista lapin tarinoista!

BURES BOAHTIN JA BUORRE BORRÁNLUSTU!

Hyvää ruokahalua!